28000, м.Олександрія, вул.Користівське шосе, 2
Тел: 7-86-00, Факс: 4-06-03, e-mail: stanislav_kg@ukr.net




Головна » 2017 » Травень » 22

                  У  літню пору року, коли в теплі шкідливі бактерії розмножуються досить швидко, дуже легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов'язані із уживанням продуктів харчування та питної води, забруднених збудниками зазначених захворювань. Більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів. Так, на травень-вересень 2017 року в Олександрійському районі заплановано проведення низки масових заходів. Актуальними чинниками передачі кишкових інфекцій є неякісно промиті овочі, зелень, фрукти, ягоди й молочна продукція, що купується населенням на ринках, у т.ч. стихійних, у приватних осіб, зберігається без належних температурних умов та вживається без необхідної термічної обробки. При сальмонельозі провідними факторами передачі є сирі або недостатньо термічно оброблені яйця, м'ясо птиці, приготоване з порушенням гігієнічних вимог.

Категорія: Новини ветеринарної служби | Переглядів: 461 | Додав: stanislav4450 | Дата: 22.05.2017

Форма входу
Категорії розділу
Новини ветеринарної служби [270]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0