28000, м.Олександрія, вул.Користівське шосе, 2
Тел: 7-86-00, Факс: 4-06-03, e-mail: stanislav_kg@ukr.net




Головна » 2018 » Серпень » 06

      Упродовж останнього часу в Україні спостерігається збільшення кількості закладів громадського харчування, до яких можна віднести не лише ресторани чи кав’ярні, але й кіоски з продажу вуличної їжі. Відповідно, питання безпечності придбаних там страв та захист прав споживачів набуває все більшої актуальності, зокрема в контексті зростаючої динаміки спалахів харчових отруєнь.

Тому для розуміння процесу організації громадського харчування та основних обов’язків суб’єктів господарювання, які займаються такою діяльністю, ми узагальнили основні норми законодавства.

Категорія: Новини ветеринарної служби | Переглядів: 257 | Додав: stanislav4450 | Дата: 06.08.2018

Форма входу
Категорії розділу
Новини ветеринарної служби [270]
Пошук
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0